Kaffe latte erövrar kontoren

Gott kaffe

Den svenska kaffekulturen håller tydligt på att förändras. Under de senaste åren har företagens förväntningar på sina kaffeleverantörer ökat avsevärt. Om en kund kan stanna vid ett Café på väg till arbetet för att ta med sig en läcker Latte Macchiato, skulle väl detta kunna finnas på arbetsplatsen också. Eden Springs, Sveriges ledande leverantör av vattenlösningar för företag, vill ändra på detta genom att ta Caféet till kontoret. 

Eden Springs kaffemaskinsmodeller bygger på den senaste tekniken vilket möjliggör ett kaffe med cafékvalitet. Det viktigaste är användningen av nymalda kvalitetsbönor och färsk mjölk för det mjölkbaserade kaffet. 

Eden Springs sortiment av kaffemaskiner har utvecklats i samarbete med Lavazza, Saeco och Bianchi från Italien och Animo och Bonamat från Holland. Espressobaserade kapselmaskiner är idealiska för mindre kontor. För medelstora och stora kontor kan Eden Springs erbjuda kaffemaskiner som maler bönorna direkt. Kunden behöver ingen barista-kompetens och att brygga kaffe tar inte längre tid än förut. Eden Springs vill erbjuda sina kunder bättre och mer utsökt kaffe, utan något extra besvär. 

Användningen av färsk mjölk i stället för mjölkpulver är nyckeln till ett kaffe av cafékvalitet. Färsk mjölk garanterar fräsch smak och lätt struktur. Användningen av högkvalitativa espressobönor garanterar njutningen. Användandet av färsk mjölk tar det maskintillverkade kaffet till helt nya nivåer. En annan viktig sak är kaffemaskinens enkla skötsel. Eden Springs produkter gör det möjligt att ha ett kafé på kontoret! 

Relaterade inlägg