Vattenkylare till företag

Vattenkylare till företag

Föredrar du en högkvalitativ, kostnadseffektiv vattenautomat som ansluts direkt till vattennätet?
Just nu får du 20% rabatt!
Obegränsat filtrerat vatten
Kostnadseffektivt
Professionell installation och service
Hi-Class 20% rabatt

Högkvalitativ design!

Kallt, friskt, eller kolsyrat vatten
Exklusiv design
Touch-screen
Från 199 kr månaden

Kalix är vår bästsäljare!

Enkel design och underhåll
Vatten genom ett knapptryck
Högkvalitativ kylare

Högkvalitativt filtersystem

Denna typ av vattenautomat kopplas direkt till ledningen och med hjälp av filter elimineras partiklar och bakterier som kommer från vattenrören, såsom överskott av klor, bakterier, smuts, lukt och smak.

Obegränsat med vatten - direkt från kranen

Med en filterkylare kan du njuta av friskt vatten när som helst på dygnet utan att vara i behov av flaskor. Vattnet kommer direkt från vattenledningen och filtreras. Idealisk för hög konsumtion.

Vår Kundservice

Vi står till ditt förfogande när du behöver oss. Det är därför du har möjlighet att kontakta oss på flera olika sätt. Via telefon eller e-post -hur kan vi stå till tjänst?

Eden BIO-muggar

Eftersom vi bryr oss om miljön har vi nu utvecklat våra egna BIO-muggar som minimerar din miljöpåverkan. Dessa koppar är 100% biologiskt nedbrytbara och komposterbara. Genom att välja Edens produkter stärker du ditt företags miljöprofil.

Filter
Direkt från kranen
Kundservice
Tillbehör
Filterkylare

Vattenkylare ansluten till det fasta vattennätet

Föredrar du en vattenlösning där du kopplar din vattenkylare direkt till vattennätet på jobbet? Då är våra filterkylare rätt lösning för er.

Våra filterkylare erbjuder dig vatten av högsta kvalitet, alltid tillgängligt att både hyra eller köpta till ett fast pris. Denna typ av vattenautomat kopplas direkt till ett vattennätet och med hjälp av filter elimineras partiklar och bakterier som kommer från vattenrören, såsom överskott av klor, bakterier, smuts, lukt och smak. Detta ger vattnet nästan samma smak som Edens källvatten och med samma kvalitetsgaranti.