Carrières chez Eden

Att arbeta hos Eden

Genom våra vattenlösningar bidrar vi med energi till miljontals människor, både i hemmet och på jobbet.

Vi är över 3.000 medarbetare som dagligen levererar högklassig service till våra kunder i 20 länder runt om i Europa.

På Eden är ingen dag den andra lik. Vi ger våra medarbetare möjligheten att påverka både vår verksamhet och sin karriär. Vi vill ha människor vid vår sida som behandlar verksamheten som sin egen, som tar stort ansvar och som bidrar med kreativa idéer. Vi bryr oss om våra medarbetare och deras utveckling.

Vi har ett öppet och rättvist karriärutvecklingsprogram som är anpassat till individens potential och ambitioner. Oavsett om du är chaufför, ekonom eller marknadsförare, är du och ditt bidrag lika värdefullt för oss. Vi har en rad olika roller inom distribution, kundservice, försäljning, marknadsföring, ekonomi och HR över hela Europa så det finns alla möjligheter för dig att bygga din karriär i en dynamisk och internationell miljö.

Bli en del av Eden

Vi värdesätter anställda med god samarbetsförmåga som delar med sig av sina idéer, tar egna initiativ och som kan jobba självständigt i sann entreprenörsanda.

Filen måste vara mindre än 2 MB
Tillåtna filtyper: pdf doc
Filen måste vara mindre än 2 MB
Tillåtna filtyper: pdf doc docx

Genom att klicka på knappen nedan ger du ditt samtycke till att Eden Springs Sweden AB får behandla dina personuppgifter i nedanstående syfte: För att kunna skicka dig den information som du begär att få via detta formulär.

Dina uppgifter kan lämnas till andra företag inom Eden-gruppen och till dataprocessorer inom och utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). Överföringar utanför EES är baserade på adekvat beslut eller standardavtalsklausuler som antagits av Europeiska kommissionen.

Du kan när som helst återkalla ditt medgivande och du kan även utnyttja din rätt till åtkomst, rättelse, radering, invändning mot behandling, begränsning av behandling samt dataportabilitet genom att skicka ett meddelande, kompletterat med en kopia av din fotolegitimation eller någon annan identitetshandling och din adress, till: GDPR@se.edensprings.com

 Mer information om dataskydd finns i vår Sekretesspolicy som du hittar på: https://www.edensprings.se/integritetsskydd

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.