People@ Eden

Vi strävar efter att göra skillnad och för att förbättra världen. Vi är verksamma i 18 länder med över 3 000 anställda.
Carrières chez Eden

Att arbeta hos Eden

Vi ger energi till miljontals människor hemma och på jobbet genom våra vatten- och kaffelösningar.

Tillsammans med mer än 3.000 kollegor levererar vi utmärkt service till våra kunder i 18 länder, runt om i Europa.

På Eden är ingen dag som den andra, vi skapar möjligheter till att påverka på vår verksamhet och vår karriär.

Grundat av en entreprenör, vill vi ha människor vid vår sida som ser verksamheten som sitt egen, med omsorg, ansvar och mycket kreativitet.

Vi bryr oss om våra människor och vi utvecklar dem kontinuerligt genom ett rättvist och öppet resultathanteringssystem och erbjuder jobbutveckling enligt allas potential och ambitioner. Oavsett om du är chafför, ekonom eller marknadsförare, är du och ditt bidrag lika värdefullt för oss.

Vi erbjuder ett brett spektrum av roller inom distribution, kund & teknisk service, försäljning och marknadsföring, ekonomi och personalresurser över hela Europa, så att du kan bygga din karriär i en varierad, dynamisk och internationell miljö.

Vårt Eden ger energi för att njuta av ett liv fullt av vitalitet.

Eden-värden

Våra Eden-värden återspeglar vår kärna och våra strävanden för framtiden.
De styr vårt beteende, vårt samspel inom företaget, hur vi fattar beslut och vårt förhållande till kunder, leverantörer och de samhällen där vi är verksamma.
Värderingarna inspirerar oss att utvecklas och bidra till en framgångsrik framtid, och vi hoppas att du också följer våra övertygelser och värderingar.

 

Läs om våra värden här

Jobba med oss!

Lediga tjänster i Sverige

Vårt säljteams nya stjärna!

Stockholm

Som vårt nya tillskott i teamet kommer du att sälja våra produkter och lösningar till både nya och existerande kunder och själv ansvara för budgeten och säljprocessen i ditt distrikt. Varje dag är inte den andra lik och majoriteten av arbetsveckan tillbringar du ute på kundmöten. Varför sitta och rulla tummarna på kontoret när man kan nätverka och leta nya affärer – eller hur?

Som vårt nya tillskott i teamet kommer du att sälja våra produkter och lösningar till både nya och existerande kunder och själv ansvara för budgeten och säljprocessen i ditt distrikt. Varje dag är inte den andra lik och majoriteten av arbetsveckan tillbringar du ute på kundmöten. Varför sitta och rulla tummarna på kontoret när man kan nätverka och leta nya affärer – eller hur?

När du inte är ute på fältet söker du upp och kontaktar potentiella kunder över telefon med ett sällan skådat driv. Du älskar adrenalinet som infinner sig strax innan en affär går i lås och planerar därför på ett självständigt och strukturerat sätt din tid med ett mål i sikte: att closea fler deals än förra veckan!

Du kommer att utgå från vårt kontor i Upplands Väsby. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

 

Om dig

Du är vad många skulle kalla en ’typisk säljare’: hungrig, aldrig nöjd och besitter en extrem vinnarmentalitet. Att träffa nya människor är det bästa du vet och detta i kombination med ditt sinne för affärer har gjort dig framgångsrik inom försäljning. Du är en kreativ problemlösare som vågar ta i och arbeta hårt för att nå dina resultat. Full av energi strävar du alltid efter att utmärka dig och överträffa dina kunders förväntningar. Som person bryr du dig om dina kollegor och ställer upp när det behövs, i utbyte gör vi självklart detsamma för dig. Avslutningsvis identifierar du dig med våra tre värden som genomsyrar vår verksamhet: Vi bryr oss, vi vågar och vi utmärker oss.

Vi tror också att du:

  • Har minst 5 års erfarenhet av B2B med goda resultat
  • Är van vid nykundsbearbetning
  • Erfarenhet av ramavtal och finansieringslösningar
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande
  • Är lika kaffetokig som oss (skämt åsido, alla dryckespreferenser är såklart välkomna J)
Vad vi kan erbjuda
  • Ett härligt team som ser fram emot att jobba med dig!
  • Fast lön och prestationsbaserat provisionssystem
  • Mobil, laptop och tjänstebil
  • En självständig roll med stort eget ansvar
  • Friskvård och tjänstepension

Skicka din ansökan till hr.nordic@edensprings.com och märk ansökan med ”Field Sales Representative Sverige”.

Bli en del av Eden

Vi värdesätter anställda med god samarbetsförmåga som delar med sig av sina idéer, tar egna initiativ och som kan jobba självständigt i sann entreprenörsanda.

Filen måste vara mindre än 2 MB
Tillåtna filtyper: pdf doc
Filen måste vara mindre än 2 MB
Tillåtna filtyper: pdf doc docx

Genom att klicka på knappen nedan ger du ditt samtycke till att Eden Springs Sweden AB får behandla dina personuppgifter i nedanstående syfte: För att kunna skicka dig den information som du begär att få via detta formulär.

Dina uppgifter kan lämnas till andra företag inom Eden-gruppen och till dataprocessorer inom och utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). Överföringar utanför EES är baserade på adekvat beslut eller standardavtalsklausuler som antagits av Europeiska kommissionen.

Du kan när som helst återkalla ditt medgivande och du kan även utnyttja din rätt till åtkomst, rättelse, radering, invändning mot behandling, begränsning av behandling samt dataportabilitet genom att skicka ett meddelande, kompletterat med en kopia av din fotolegitimation eller någon annan identitetshandling och din adress, till: GDPR@se.edensprings.com

 Mer information om dataskydd finns i vår Sekretesspolicy som du hittar på: https://www.edensprings.se/integritetsskydd

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.