VATTENAUTOMATER
Advantages of a bottled water cooler

VATTENAUTOMATER – JÄMFÖR MODELLER OCH ERBJUDANDEN

Vi erbjuder ett stort urval av vattenautomater för ditt hem eller din arbetsplats tillsammans med utmärkt service, gratis leverans och installation.

Oavsett du är ett företag som söker efter dricksvattenlösningar för dina anställda eller en privatperson som vill ha obegränsad tillgång till vatten hemma, hittar du den perfekta vattenautomaten hos Eden.

Få en offert
18.5 liter water bottles for water dispenser

HYR ELLER KÖP EN VATTENAUTOMAT – FÖRDELARNA

Du kan välja mellan källvatten på flaska från naturliga källor i Sverige eller filtrerat vatten – beroende på dina behov.

• Automaterna är utformade i små och diskreta storlekar som kan anpassas till alla utrymmen (kontor eller hem). Du kan även välja att antingen ha en kompakt bordsmodell för kallt vatten eller en vattenautomat som står på golvet.
• Du kan välja mellan kallt och hett vatten. Du kan även välja att ha kolsyrat vatten med ett knapptryck.
• Vi är miljövänliga – Edens vattenautomater är 100 % nedbrytbara. Vi har ett starkt engagemang att skydda miljön.
• Vi erbjuder gratis hemleverans för alla våra vattenautomater och dricksvattenfontäner. Vi erbjuder även rengöring och underhåll.

Beställ online
EKONOMISKA DRICKSVATTENLÖSNINGAR FÖR DITT HEM

EKONOMISKA DRICKSVATTENLÖSNINGAR FÖR DITT HEM

Är du trött på att bära hem vattenflaskor? Med Eden Springs kan du njuta av en vattenautomat hemma och erbjuda din familj vatten av hög kvalitet.

Det här ger din familj friskt vatten att dricka när som helst under dagen. Dessutom kan du välja mellan varmt och kallt vatten. Om du föredrar kolsyrat vatten så erbjuder många av våra vattenautomater kolsyrat vatten med ett enkelt knapptryck. Det är den perfekta lösningen för att kunna erbjuda rent och hälsosamt vatten till din familj – och spara pengar.

Välj mellan de olika vattenautomater med flaska och vattenautomater inkopplade på vattenledningen som vi erbjuder. Spara pengar från dag ett!

Beställ online idag
VATTENAUTOMATER FÖR KONTORET

VATTENAUTOMATER FÖR KONTORET

Eden Springs vattenautomater för företag är ett utmärkt alternativ för företag med hög vattenförbrukning.

Det här är ett ekonomiskt, praktiskt och miljövänligt sätt att erbjuda de anställda vatten av hög kvalitet på jobbet. Att installera en vattenautomat går snabbt och smidigt och våra installatörer genomför installationen utan att störa de anställda på din arbetsplats.

Få en offert