Eden Spain

Eden

Eden är ett företag med en filosofi som tar hänsyn till miljön. Därför är alla de naturliga källor som vi arbetar med lokala. Vi arbetar också intensivt med optimeringen av våra rutter. Flaskorna som vi använder för våra vattenkylare är återvinningsbara och återanvändbara, vilket undviker en massiv produktion av plast. Vårt engagemang för miljön är att i högsta möjliga mån minska koldioxidutsläppen.

Vi är ett företag inriktat på framsteg, som började som ett företag som endast levererade vatten. Idag är Eden ledande inom vatten- och kaffelösningar för arbetsplatsen runt om i hela Europa. Vi tänker ständigt på hur vi kan utvecklas och uppfylla våra kunders behov.

Ledande i Europa

Eden Springs Europe är marknadsledande inom branschen. Med vårt stora utbud av vattenlösningar som källvatten, filterkylare och vattenflaskor i litet format samt vårt breda utbud av kaffelösningar för kontor, är vi den främsta leverantören av både vatten och kaffe i Europa.

Med ett nätverk av naturliga källor i 18 länder distribuerar Edens flaskor mer än 800 miljoner liter vatten årligen till drygt en halv miljon kunder.

Det är vårt uppdrag att förse våra kunder i Europa med våra lösningar för drycker på kontor. Tack vare produkter som tillför energi och välbefinnande på jobbet hjälper Eden oss att ta hand om oss själva varje dag. För mer information om vår internationella verksamhet, produktutbud eller de länder där vi är verksamma besök www.edensprings.com eller skicka ett e-postmeddelande till: info@se.edensprings.com

Primo

Detta är vi

Eden levererar integrerade vatten- och kaffelösningar till ungefär 800 000 kunder i 19 länder. Utbudet inkluderar källvattenkylare och filtervattenkylare, småflaskor samt kaffemaskiner, högkvalitativt kaffe, te och andra tillbehör. Eden levererar ungefär 800 miljoner liter vatten, 30 miljoner kaffekapslar samt en betydande volym malt kaffe till sina kunder och dess anställda - varje år!

Eden har cirka 3000 anställda och förvaltar ett distributionsnät över hela kontinenten, inklusive produktionsanläggningar, en flotta med ungefär 1100 servicebilar samt 29 stycken källvatten anläggningar där vatten fylls på (inklusive outsourcingföretag som tappar vatten till Eden). Verksamhetens omfattning uppnåddes genom en kombination av företagens entreprenörskap, marknadsutvidgning, en framstående operationell förmåga och genomförandet av över 100 förvärv av varierande storlek sedan 1998.

Sedan 2016 är Eden Springs del av Primo Water Corporation (NYSE: PRMW; TSX: PRMW). Primo är en leverantör av vattenlösningar med en ledande volymbaserad nationell närvaro i den nordamerikanska, europeiska och israeliska industrin för flaskvatten för hem och kontor samt en topp fem-position inom användning eller filtrering inom de 21 länder där vi är aktiva. Vi har också ledande positioner inom industrin för vattenkylare, renat flaskvatten och källvattten i USA och Kanada. Vår plattform når över 2,5 miljoner kunder i Nordamerika och Europa och stöds av strategiskt belägna försäljnings- och distributionsanläggningar och flottor, samt grossister och distributörer. Detta gör det möjligt för oss att ge effektiv service till företag såväl som stora och små detaljhandlare och privatpersoner. För mer information se http://www.primowatercorp.com
 

Primo