Eden Springs Group
Eden

Eden

Eden är ett företag med en filosofi som tar hänsyn till miljön. Därför är alla de naturliga källor som vi arbetar med lokala. Vi arbetar också intensivt med optimeringen av våra leveransrutter. Flaskorna som vi använder för våra vattenkylare är återvinningsbara och återanvändbara, vilket undviker en massiv produktion av plast. Vårt engagemang för miljön är att i högsta möjliga mån minska koldioxidutsläppen.

Vi är ett företag inriktat på framsteg, som började som ett företag som endast levererade vatten. Idag är Eden ledande inom vattenlösningar för arbetsplatsen runt om i hela Europa. Vi tänker ständigt på hur vi kan utvecklas och uppfylla våra kunders behov.

Ledande i Europa

Det är vårt uppdrag att förse våra kunder i Europa med våra lösningar för drycker på kontor. Tack vare produkter som tillför energi och välbefinnande på jobbet hjälper Eden oss att ta hand om oss själva varje dag.

För mer information om vår internationella verksamhet, produktutbud eller de länder där vi är verksamma besök www.edensprings.com eller skicka ett e-postmeddelande till: info@se.edensprings.com

Culligan

Culligan

Sedan januari 2024 är Eden Springs en del av Culligan

Läs mer