Eden Springs Group

Har vitaliserat företag i mer än 18 år
Eden Spain

Eden

Eden är ett företag med en filosofi som tar hänsyn till miljön. Därför är alla de naturliga källor som vi arbetar med lokala. Vi arbetar också intensivt med optimeringen av våra rutter. Flaskorna som vi använder för våra vattenkylare är återvinningsbara och återanvändbara, vilket undviker en massiv produktion av plast. Vårt engagemang för miljön är att i högsta möjliga mån minska koldioxidutsläppen.

Vi är ett företag inriktat på framsteg, som började som ett företag som endast levererade vatten. Idag är Eden ledande inom vatten- och kaffelösningar för arbetsplatsen runt om i hela Europa. Vi tänker ständigt på hur vi kan utvecklas och uppfylla våra kunders behov.

Ledande i Europa

Eden Springs Europe är marknadsledande inom branschen. Med vårt stora utbud av vattenlösningar som källvatten, filterkylare och vattenflaskor i litet format samt vårt breda utbud av kaffelösningar för kontor, är vi den främsta leverantören av både vatten och kaffe i Europa.

Med ett nätverk av naturliga källor i 18 länder distribuerar Edens flaskor mer än 800 miljoner liter vatten årligen till drygt en halv miljon kunder.

Det är vårt uppdrag att förse våra kunder i Europa med våra lösningar för drycker på kontor. Tack vare produkter som tillför energi och välbefinnande på jobbet hjälper Eden oss att ta hand om oss själva varje dag. För mer information om vår internationella verksamhet, produktutbud eller de länder där vi är verksamma besök www.edensprings.com eller skicka ett e-postmeddelande till: info@se.edensprings.com

Cott Group

Sedan 2016 har Eden Springs varit en del av Cott Corporation (NYSE: COT; TSX: BCB), vilket är ett diversifierat dryckesföretag med den största volymbaserade nationella närvaron i vattenleveransindustrin för hem och kontor i Nordamerika. Europas ledande leverantör av anpassade tjänster för rostat och blandat kaffe, iste för livsmedelsindustrin i USA och en av världens största dryckesproducenter på uppdrag av återförsäljare, varumärkesägare och distributörer.

Cott-plattformen når ut till mer än 2,3 miljoner kunder eller distributionspunkter mellan Nordamerika och Europa, med stöd av anläggningar, som är strategiskt belägna, både inom försäljning och distribution, samt grossister och distributörer. Detta gör det möjligt för koncernen att effektivt serva bostäder, företag, restaurangkedjor, hotell, små och stora återförsäljare samt hälsocenter. Mer information finns på www.cott.com.

 

Klicka här för information om Cotts uppförandekod.