Eden Springs Group
Eden

Eden

Eden är ett företag med en filosofi som tar hänsyn till miljön. Därför är alla de naturliga källor som vi arbetar med lokala. Vi arbetar också intensivt med optimeringen av våra leveransrutter. Flaskorna som vi använder för våra vattenkylare är återvinningsbara och återanvändbara, vilket undviker en massiv produktion av plast. Vårt engagemang för miljön är att i högsta möjliga mån minska koldioxidutsläppen.

Vi är ett företag inriktat på framsteg, som började som ett företag som endast levererade vatten. Idag är Eden ledande inom vattenlösningar för arbetsplatsen runt om i hela Europa. Vi tänker ständigt på hur vi kan utvecklas och uppfylla våra kunders behov.

Ledande i Europa

Det är vårt uppdrag att förse våra kunder i Europa med våra lösningar för drycker på kontor. Tack vare produkter som tillför energi och välbefinnande på jobbet hjälper Eden oss att ta hand om oss själva varje dag.

För mer information om vår internationella verksamhet, produktutbud eller de länder där vi är verksamma besök www.edensprings.com eller skicka ett e-postmeddelande till: info@se.edensprings.com

Primo

Detta är vi

På Eden Primo strävar vi efter att inspirera hälsosammare liv i hemmet och på arbetsplatsen, genom att göra det enkelt för våra kunder att njuta av vatten av högsta kvalitet, var, när och hur de vill. 

Vi är den ledande leverantören av dricksvattenlösningar i Europa och Nordamerika, med över 9 000 engagerade anställda och 2,6 miljoner kunder på 21 marknader. 

Flexibla lösningar för att uppfylla alla våra kunders specifika behov. En vinnande kombination av storlek, geografisk täckning, bäst-i-klassen-teknik och erfarenhet gör det möjligt för oss att förse våra kunder med den bästa servicen och hjälpen för att möta deras varierande behov. Från källvattenkylare till filterkylare kopplade till det lokala vattennätet, till hemmet och till arbetsplatsen. 

Nöjda kunder är vår högsta prioritet. Kund-för-livet-mentaliteten är inbäddad i vår organisation. Genom noggrann övervakning optimerar och förbättrar vi oss varje dag för att överträffa förväntningarna. Vi söker proaktivt efter ärlig feedback genom branschens standardpraxis och erkända plattformar, inklusive NPS-undersökningar, Google My Business och Trustpilot-recensioner. 

Vatten är en gåva från naturen och att skydda miljön står i centrum för vårt uppdrag. Vi är stolta över att förse våra kunder med vatten på ett miljövänligt vis och i över 10 år har Eden Primo haft koldioxidneutrala certifieringar i Europa. Vi använder 100 procent förnybar el och främjar aktivt bevarandet av våra vattenkällor.  

Primo