vattenautomat

Vattenautomat med källvatten till företag

Det bästa urvalet av vattenautomater till kontoret finns hos Eden Springs
Just nu 20% rabatt på Aquality!
En vattenautomat - tre funktioner
Kolsyrat kallt vatten
Bubblande stunder för dina anställda
Just nu 20% rabatt på vattenautomater!

Rätt lösning för just dig!

Gratis rådgvining
Professionell installation och service
Friskt kvalitetssvatten på jobbet
Vattenautomat utan förpliktelser

Vårt mest flexibla kontrakt!

Ingen bindningstid
Ingen uppsägningstid
Service ingår

Rent och friskt källvatten från lokala källor

Tappningsanläggningen för buteljerat vatten vid Porla Brunn har anor sedan början av seklet. Under årens gång har ett flertal olika produkter tappats där. Alltsedan 1991 har vi tappat Djupbäckens Källvatten på 18,9 liters plastflaskor. Produktionsanläggningen i Porla är idag en modern anläggning och huvudprodukten är Edens källvatten på 18.9 liters returflaska.

Plastavtryck

Ett av våra koldioxidreducerande initiativ som har störst effekt är återanvändningen av våra flaskor. Våra flaskor kan återanvändas upp till 50 gånger innan de återvinns.

Kundtjänst

Vi står till ditt förfogande när du behöver oss. Det är därför du har möjlighet att kontakta oss på flera olika sätt. Via telefon eller e-post -hur kan vi stå till tjänst?

Eden BIO muggar

Drick med gott samvete. EDEN BIO är en 100% biologiskt nedbrytbar och komposterbar pappersmugg, certifierad av Seedling® och OK compost INDUSTRIAL®. Bli en del av den gröna revolutionen, VÄLJ BIO!

Källvatten
Våra flaskor
Kundtjänst
Tillbehör

Vattenautomat till kontoret

Vi tar hand om alla aspekter vad gäller dina krav på kvaliteten av vatten till ditt kontor och erhåller ett stort utbud av vattenautomater till företag. Vi är marknadsledande inom klimatåtgärder och miljötänket genomsyrar hela vår verksamhet. Detta är vi mycket stolta över. Vi visar vägen mot en mer hållbar framtid genom bland annat uppköp av utsläppsrätter, vårt återbruk av plast samt användandet av 100% förnybar energi.