Vatten för företag

All vår kunskap och expertis till din tjänst

Vi älskar vatten, och det här har vi gjort i över 20 år över hela Europa. Vatten är den mest naturliga källan till hälsa och vitalitet för ditt företag. Genom att erbjuda vatten till dina anställda, hjälper det dem att hålla sig aktiva och fokuserade under hela dagen.
Under de senaste tjugo åren har vi på Eden Springs förbättrat produktiviteten och välbefinnandet hos mer än 800 000 europeiska företag och deras anställda genom att förse dem med de bästa dricksvattenlösningarna.
Med fler lager, mer leveranspersonal och mer kunder än något annat företag är Eden Springs officiellt den ledande leverantören av vattenkylare i Europa. Våra vattenlösningar omfattar ett brett sortiment av flaskvattenkylare, filtreringssystem och sportflaskor.
Lita på Europas ledande leverantör, lita på Eden Springs!

Vattenkylare för företag

Edens vattenkylare är den perfekta lösningen för att ge rent och hälsosamt vatten till alla dina anställda och besökare. De är mycket lätta att använda och behöver bara ett vanligt eluttag. Eden erbjuder ett brett sortiment av modeller av vattenkylare som passar perfekt till alla arbetsmiljöer. Du kan njuta av vatten i rumstemperatur, kallt eller varmt eller med kolsyra, beroende på vattenkylmodellen.

Mer information
Water filtration for offices

Vattenkylare för kontor

Vattenkylare anslutna till vattennätet är den perfekta lösningen om det finns något som hindrar dig från att njuta av vårt naturliga mineralvatten på flaska och du har tillgång till kranvatten.

Mer information
Water accessories

Tillbehör

Komplettera din Eden-upplevelse med alla 
du behöver, till exempel glas, flaskställ, golvmattor ...

Mer information

Distribution och tjänster

Eden är mycket mer än ett vattenföretag – det är även ett serviceföretag. Med oss får du all den support du behöver som kund, såsom reparationshantering, regelbundna leveranser, kopia av faktura ...

Upptäck våra tjänster