Vatten på jobbet

Vi älskar vatten, och det här har vi gjort i över 20 år över hela Europa. Vatten är den mest naturliga källan till hälsa och vitalitet för ditt företag. Genom att erbjuda vatten till dina anställda, hjälper det dem att hålla sig aktiva och fokuserade under hela dagen.
Under de senaste tjugo åren har vi på Eden Springs förbättrat produktiviteten och välbefinnandet hos mer än 800 000 europeiska företag och deras anställda genom att förse dem med de bästa dricksvattenlösningarna.

Med fler lager, mer leveranspersonal och fler kunder än något annat företag är Eden Springs officiellt den ledande leverantören av vattenautomater i Europa. Våra vattenlösningar omfattar ett brett sortiment av vattenautomater, källvattenkylare och filterkylare.
Lita på Europas ledande leverantör av vatten till företag, lita på Eden Springs!

Vattenautomat till företag

Vattenautomat till företag

Edens vatteautomater är den perfekta lösningen för att ge rent och hälsosamt vatten till alla dina anställda och besökare. Våra vattenautomater är mycket lätta att använda och behöver bara ett vanligt eluttag. Eden erbjuder ett brett sortiment av olika modeller av vattenautomater och våra vattenautomater passar perfekt till alla arbetsmiljöer. Du kan njuta av vatten som är rumstempererat, kallt eller varmt eller om så önskas med med kolsyra, beroende på vilken modell av vattenautomat som du väljer.

Mer information
Vattenkylare till kontoret

Vattenkylare till kontoret

Vattenkylare som är anslutna till vattennätet är den perfekta lösningen för dig som har tillgång till kranvatten men vill kunna filtrera och kolsyra ditt vatten. 

Mer information
Tillbehör till vattenautomat

Tillbehör

Komplettera din Eden-upplevelse med allt
du behöver till din vattenautomat, muggar, flaskställ, wet wipes...

Mer information

Distribution och tjänster

Eden är mycket mer än ett vattenföretag – det är även ett serviceföretag. Med oss får du all den support du behöver som kund, såsom service, regelbundna leveranser, fakturasupport osv.

Upptäck våra tjänster