Prisvärd vattenmaskin till ditt kontor!

Alla vattenmaskiner nu med 20% rabatt!

Friskt kvalitetssvatten på jobbet
Professionell installation och service
Gratis rådgvining
Vårt mest flexibla kontrakt!

Vattenmaskin på jobbet helt utan förpliktelser!

Ingen bindningstid
Ingen uppsägningstid
Service ingår

Varför välja Eden Springs?

Köp eller hyr din vattemaskin

Vi ger våra kunder den bästa servicen och erbjuder flexibla lösningar för att möta våra kunders behov.

Service & Support

Nöjda kunder är vår högsta prioritet. Våra medarbetare finns alltid tillgängliga för att hjälpa till.

GRATIS leverans och installation

Vi erbjuder våra kunder GRATIS, punkligt, snabb och schemalagd vattenleverans..

Skillnader mellan källvattenkylare och filterkylare

Skillnader mellan källvattenkylare och filterkylare

Vårt produktsortiment innehåller både källvattenkylare och filterkylare, båda versioner kommer att ge dig friskt, välsmakande vatten. För att få en bättre förståelse för de tillgängliga alternativen, läs mer om skillnaderna mellan de två.

Läs mer

Varför ska du ha en vattenmaskin på ditt kontor?

En vattenmaskin är det perfekta tillskottet till din arbetsplats. I dagens snabba och krävande arbetsmiljö är det ytterst viktigt att upprätthålla medarbetarnas välbefinnande och produktivitet. Ett enkelt men effektivt sätt att uppnå detta är att introducera en vattenmaskin till ditt kontor. Det erbjuder inte bara en uppfriskande lösning för hydrering, utan det ger också många fördelar som kan påverka den övergripande atmosfären på arbetsplatsen avsevärt. Du kommer att kunna njuta av kallt, varmt och kolsyrat vatten med ett enkelt knapptryck.

Få en offert

Några av fördelarna med att ha vattenmaskin:

  • Främjar hydrering och produktivitet: Genom att installera en vattenkylare med flaska ger du dina anställda en bekväm och tillgänglig källa till friskt vatten.
  • Friskare anställda = gladare arbetsplats: Ett dricka tillräckligt med vatten främjar immunförsvaret, hjälper matsmältningen och bidrar till ett generellt välmående. När anställda mår bra fysiskt är det mer sannolikt att de är motiverade, engagerade och nöjda med sitt arbete.
  • Bekvämlighet och hållbarhet: Minska användningen av engångsplastflaskor. Vattenkylare med källvattenflaska är en miljövänlig lösning då flaskorna återanvänds, återfylls och är även återvinningsbara.
  • Nöjda medarbetare: När anställda känner sig uppskattade och omhändertagna är det mer sannolikt att de är motiverade och dedikerade till sitt arbete. Att erbjuda friskt vatten genome en vattenkylare med källvattenflaska på din arbetsplats visar ditt engagemang för att skapa en professionell arbetsmiljö.
Få en offert
Låt oss hjälpa dig att välja den vattenmaskin

Låt oss hjälpa dig att välja den vattenmaskin som passar din arbetsplats bäst

  • Utrymme: Identifiera hur mycket utrymme du har och välj mellan stationära eller golvstående vattenmaskiner.
  • Vattenalternativ: Du kan välja att ha kallt, varmt, rumstemperatur och kolsyrat vatten. Olika maskiner kommer med olika alternativ.
  • Vatten på dunk eller kopplat till vattenledningen:  Du kan välja att ha få källvatten från en vattenkylare med dunk, eller att få filtrerat vatten från en kylare ansluten till elnätet vilket är ett bättre alternativ för dem som vill ha obegränsad tillgång av vatten till en fast kostnad. 

Har du fortfarande funderingar på vilken vattenmaskin som passar dig bäst, tveka inte att kontakta oss redan idag.

Kontakta oss idag!
Prisvärda vattenmaskiner till kontoret

Prisvärda vattenmaskiner till kontoret

Om du vill köpa eller hyra någon av Edens vattenmaskiner, kontakta oss redan idag. Vi skickar gärna en kostnadsfri offert utan förbindelse så att du kan börja njuta av vatten av hög kvalité på ditt kontor och arbetsplats. Vi kan erbjuda dig en fast kostnad för att underlätta din ekonomiska planering och låta dig njuta av vatten av högsta kvalité till bästa pris

För mer information
Behöver du en vattenmaskin till din arbetsplats

Behöver du en vattenmaskin till din arbetsplats?

Eden ger ditt företag den bästa lösningen för friskt, rent och hälsosamt vatten. Våra vattenmaskiner med kran för kontoret är väldigt enkla att använda och behöver endast anslutas till ett eluttag. Vi erbjuder olika maskiner som ger dig möjligheten att njuta av rent vatten av hög kvalité från lokala källor. 

Kontakta oss idag!