Edens nya kylare Storm förändrar vår syn på vattenkylare

Välbefinnande på jobbet

Under andra halvåret 2017 introducerade Eden de första exemplen på de nya vattenkylarna från Storm vattenkylarna. Storm är en unik vattenkylare med differentierad fördel: vattenflaskan är placerad i ett skåp under maskinen. Med Storm behöver du inte längre lyfta tunga vattenflaskor upp på vattenkylaren.

Hög teknisk och hygienisk standard

På Eden väljer vi vattenlösningar som är lämpliga för många olika typer av lokaler, från större kontor till mindre kundutrymmen. Med detta som utgångspunkt ser vi till att våra produkter håller högsta tekniska och hygieniska standard.

Storm är av högvärdig kvalitet och konstruktion. Dess lättutbytbara SmartFlo ™-enhet gör underhållet av maskinen enkel, snabb och hygienisk. LED-lampan över kranytan ökar användarvänligheten vid svagt ljus och ett blinkande rött ljus indikerar när flaskan är på väg att ta slut. Storm har också en avtagbar droppbricka för enkel rengöring.

Fokus på ergonomi

Ergonomi har spelat en nyckelroll vid designen av denna modell. Förutom flaskans ryggvänliga placering sitter knapparna högre än normalt. Detta möjliggör en mer ergonomisk position vid användning av kylaren. Det höga utrymmet mellan kranarna och droppbrickan gör det också enkelt att använda höga glas, flaskor eller karaffer. Den nya modellen innehåller också en integrerad kopphållare för lättillgängliga koppar.

Slimmad design för alla typer av miljöer

Utformningen av källvattenkylaren Storm sticker ut i jämförelse med andra kylare. Den kommer i en modern design med en elegant svart högglans och rostfritt stål vilket gör att den passar in i alla miljöer. Den dolda flaskan och den integrerade kopphållaren ger hela produkten ett städat och organiserat intryck.

Som alltid med en källvattenkylare från Eden kan du njuta av friskt och lokalt källvatten. Storm kommer i två versioner med kallt och varmt, eller kallt och rumstempererat källvatten. För ett säkert användande finns det ett barnsäkerhetslås på varmvattenfunktionen.

Kontakta oss för mer information, vi är glada att kunna hjälpa dig att hitta de bästa dryckeslösningarna för just dina behov!

Relaterade inlägg