Eden Springs ger dig bubbelvatten på kontoret

Vatten och välbefinnande

Det finns ett stort intresse över hela Europa för hälsosammare alternativ till läskedrycker och andra smaksatta drycker. Därför lanserar nu Eden Springs en källvattenkylare där du själv kan göra ”bubbelvatten” med en inbyggd kolsyrepatron. Tack vare denna innovation kan arbetsgivaren ge personalen tillgång till både stilla och kolsyrat mineralvatten – det är bara att trycka på en knapp.

Aquality från Eden Springs är en av de mest flexibla vattenkylarna på marknaden med alternativ som stilla, kolsyrat och varmt vatten. Med Aquality minimerar du risken för ett torrlagt kontor. Som med alla andra vattenkylare från Eden Springs ingår service med fokus på god hygien. Enheten är utrustad med en UV-lampa och kranskydd som förhindrar bakterietillväxt. Den här vattenkylaren har grå ytfinish med svarta detaljer.

Högklassigt vatten på arbetsplatsen är inte bara en uppskattad förmån för de anställda, det är även ett viktigt verktyg för att hålla personalen frisk och pigg. Forskning har visat att endast 10 % av alla kontorsanställda dricker tillräckligt med vatten under en arbetsdag, och att så lite som 1–2 % vätskeförlust sänker den kognitiva och fysiska kapaciteten med upp till 10 %.

Edens Springs VD Raanan Zilberman är nöjd med att kunna göra en insats på detta område: ” Vi ser att allt fler väljer kolsyrat mineralvatten i sammanhang utanför kontoret och att det görs av hälsoskäl. Med Edens nya vattenkylare Aquality får de anställda fri tillgång till stilla eller kolsyrat mineralvatten med alla positiva hälsoeffekter som detta för med sig. Vi på Eden tycker att det här är en spännande utveckling och kommer att fortsätta arbeta för att skapa innovationer och utöka vårt produktutbud i takt med kundernas behov .”

Aquality lanseras över hela Europa från och med oktober, med start i Tyskland, Polen, Danmark, Norge och Sverige.

Eden Springs utökar dessutom sin produktportfölj under hösten med vattenkylaren Horeca Tower, som har en kranvattenanslutning och är avsedd främst för hotell- och restaurangbranschen. Den ger obegränsad tillgång till kallt, stilla och kolsyrat vatten och är utrustad med elektroniska doseringsknappar

Relaterade inlägg