Eden Springs sponsrar Europas största ungdomstävling i squash

Vatten och välbefinnande

Första helgen i oktober gick en av Sveriges största ungdomstävlingar i squash, Nordic Junior Open, av stapeln i Malmö.

Tävlingen lockar ungdomar från hela Europa och hade i år över 300 deltagare vilket gör tävlingen till inte bara Sveriges största utan i år även Europas största squashtävling. Vi på Eden vet att det är extra viktigt att dricka vatten i samband med fysisk aktivitet och som en av sponsorerna av Nordic Junior Open såg vi till att spelarna aldrig stod utan vatten.

Ungdomarna i arenan fick därför möjlighet att fylla på vätskenivån med hjälp av vår vattenautomat Office. Squash är en av de mest konditionskrävande idrotterna som finns och det krävs att man som utövare av sporten dricker tillräckligt med vatten för att hålla koncentrationen och prestationen på topp.

Det är dock viktigt att komma ihåg att dricka vatten kontinuerligt varje dag, inte bara när du idrottar. Även under en vanlig, mer stillasittande arbetsdag gör kroppen av med mängder av vatten. Därför vill vi på Eden underlätta för dig att få i dig tillräckligt med vätska. Detta gör vi genom att erbjuda ett stort urval av vattenautomater som gör det enkelt för dig att njuta av friskt vatten på jobbet. På så sätt kan du hålla både knopp och kropp på topp hela dagen!

Och du... alla våra kylare är givetvis 100% koldioxidneutrala. 

Relaterade inlägg