För fantastisk prestanda och exceptionell smak!

Kaffemaskiner för hela bönor

För en perfekt kopp kaffe varje dag på arbetsplatsen
Animo OptiMe
Två bönbehållare!
Kompakt och modern design
Liten maskin - stor smak!
Den rena smaken av nymalt kaffe

Animo OptiBean Touch

12 dryckesalternativ
Intuitativt användargränssnltt
Snygg och modern design
Vi bjuder på 800 koppar kaffe!

6 kg gratis kaffe

Utbildning under installation
Teknisk service
Eden Barista Quality

Gott kaffe till arbetsplatsen

Vi brinner för gott kaffe! På Eden Springs har vi en passion för gott kaffe och god smak.

Installation och leverans

Vår service inkluderar automatisk leverans av kaffeprodukter. Vi levererar kaffemaskiner, förbrukningsartiklar och tillbehör till din arbetsplats utifrån ett schema som vi kommer överens om tillsammans.

Underhåll

Alla våra kaffemaskiner håller hög klass och behöver bara minimalt med underhåll och rengöring. Underhållsbehovet varierar men våra tekniker kan redan vid installationen ge dig skötselråd för att hålla din kaffemaskin i optimalt skick.

Premiumkaffe på kontoret

Färdigmalt kaffe, kaffebönor eller espressokapslar til jobbet? Vad är du sugen på idag? Eden erbjuder dig som kund premiumkaffe från bland annat Zoegas och Arvid Nordquist.

Högkvalitativt kaffe
Installation och leverans
Underhåll
Premiumkaffe på kontoret

Kaffemaskiner för företag

På Eden vill vi att du ska få ut det mesta av din dag.  Vår prioritet är att erbjuda dig den bästa möjliga kaffeupplevelsen.  Det är därför som Eden samarbetar med de bästa leverantörerna av kaffe och kaffemaskiner för att erbjuda ett brett utbud av alternativ som tillgodoser behoven på din arbetsplats.

Eden har lösningen för alla typer av företag, oavsett om du dricker ett par koppar kaffe på kontoret eller betjänar hundratals anställda och kunder varje dag på en bank. En kombination av högkvalitativt kaffe, de bästa maskinerna och den tekniska servicen hos Eden garanterar det speciella ögonblicket, kopp efter kopp.