Eden erbjuder ett brett utbud av kaffesystem för att ge dina anställda och kunder perfekt kaffe när som helst på dygnet.

Vår prioritet är att erbjuda dig den bästa möjliga kaffeupplevelsen. Det är därför som Eden samarbetar med de bästa leverantörerna av kaffe och kaffemaskiner för att erbjuda ett brett utbud av alternativ som tillgodoser behoven på din arbetsplats.
Eden har lösningen för alla typer av företag, oavsett om du dricker ett par koppar kaffe på kontoret eller betjänar hundratals anställda och kunder varje dag på en bank. En kombination av högkvalitativt kaffe, de bästa maskinerna och den tekniska servicen hos Eden garanterar det speciella ögonblicket, kopp efter kopp.

Kaffemaskiner med hela bönor

Kaffemaskiner med hela bönor

Vid större kaffekonsumtion kan vi erbjuda dig kaffebryggare och kaffebönor. Njut av kaffe med utmärkt kvalitet, som är lika bra eller till och med bättre än det i kafeterian på ditt kontor.

Mer information
Kaffekapselmaskiner företag

Kaffekapselmaskiner

Vi erbjuder dig nöjet med kaffe i praktiska kapslar. Oavsett om de kommer från det främsta kaffevarumärket i Italien, Lavazza eller från Edenissimo, vårt eget kaffe.

Mer information
Tillbehör till ditt kaffe

Tillbehör till ditt kaffe

Avnjut ditt kaffe med alla tillägg: koppar, omrörare, socker, choklad ...

Mer information
Distribution och kaffetjänster

Distribution och kaffetjänster

På Eden levererar vi mycket mer än bara kaffe. Vi är din leverantör av kaffe och allt som hör till. Vi förser dig med kaffemaskinen, vi tar hand om underhållet och vi står alltid till din tjänst under dagen.

Upptäck hur