Vattenautomater och kaffemaskiner för kontor
Eden ProdukterVår serviceKampanjerEnergi på arbetetOm oss

Hem Dotted Vår service Dotted Vanliga frågor


Vanliga frågor
Eden Porla källvatten hämtas från vår egen källa i Porla Brunn, Närke. Den är väl skyddad från omgivningen.

stäng

Eden


Eden Porla källvatten är ett källvatten med lågt mineralinnehåll, vilket gör det uppfriskande och lämpligt som dricksvatten för alla människor oavsett ålder.

stäng

Eden


Eden är föremål för de strängaste kvalitetsstandarder på både nationell och internationell nivå, inklusive NSF International och världshälsoorganisationens WHO’s riktlinjer för dricksvatten. Vart vatten genomgår laboratorietester kontinuerligt och uppfyller alla statliga och industrimässiga standarder för förpackat vatten. Vi arbetar med GMP, GHP och efter ISO22000.

stäng

Eden


Eden är en stolt och aktiv medlem av flera industriella organisationer som garanterar högsta kvalitetsstandarder:
  • NWCA (Nordic Water Cooler Association)
  • EBWA (European Bottled water cooler Association)
  • EPDWA (European Point of Use Drinking Water Association)
stäng

Eden


Eden Porla källvatten uppfyller kvalitetsstandarder i nationella och internationella bestämmelser, så att det är säkert att använda för alla typer av ändamål: dricksvatten, matlagning, etc.

stäng

Eden


Eden flaskor är hermetiskt tillslutna för att bevara vattnets kvalitet. För optimal färskhet rekommenderar vi att vattnet konsumeras inom fyra månader efter förpackning. Ett bäst före-datum finns på varje flaskas kork.

stäng

Eden


En genomsnittlig person gör av med 2,5 liter vatten per dag, via regelbundna kroppsfunktioner som t.ex. svettning, andning, avdunstning, urinering, etc. Detta vatten måste ersättas dagligen. En liten del av vattnet kan tillföras via den mat du äter eller andra drycker, men den hälsosammaste formen är rent vatten.

stäng

Eden


Båda metoderna utgör en pålitlig vattenkälla. Vatten från en källvattenkylare är samma vatten som tappas på flaska direkt från källan. Vatten från en filterkylare kommer från samma källa som ditt lokala dricksvatten, som därefter filtreras via filterkylaren.

stäng

Eden


Produkter, vanliga frågor


Kontrollera att kylaren är inkopplad i väggen och påslagen. Om kylaren nyss har använts i stor omfattning, vänta 15 minuter så att kylaren hinner kyla ner nytt vatten.
Kontrollera med ett annat elektriskt föremål att eluttaget fungerar. Om det fungerar, byt säkring på kylarkontakten. Kontrollera termostaten på kylarens baksida och justera för att sänka temperaturen.

stäng

Eden


Kontrollera om spillrännan behöver tömmas.
Avlägsna flaskan från kylaren och märk den som felaktig. Kontrollera om flaskan läcker och/eller är sprucken. Flaskan byts ut utan kostnad vid nästa leverans. Placera en ny flaska på kylaren.

stäng

Eden


Byt ut flaskan om den är tom.
Det kan förekomma luftblockering. Lyft flaskan från kylaren och sätt tillbaka den. Utför denna procedur 2 eller 3 gånger. Kontrollera att kopparna placerats på koppstationen och öppna båda kranarna.

stäng

Eden


Den självstängande ventilen har lossats från korken. Ingen åtgärd krävs. Vattnet kommer inte ut. Då flaskan är på kylaren är den fortfarande försluten inom sondmekanismen. Lyft inte flaskan förrän den är tom, i annat fall läcker vattnet ut. Det skyddande klistermärket har hamnat inuti flaskan. Kom ihåg att avlägsna klistermärket på den nya flaskan när ni byter nästa gång.

stäng

Eden


Kontrollera att brytaren på kylarens baksida är påslagen (brytare endast på vissa kylare).

stäng

Eden


Vissa kylare bullrar under upphettning eller kylning. Detta är normalt och ljudet upphör efter en kort stund.

stäng

Eden


Töm och rengör spillrännan regelbundet för att undvika dålig lukt.

stäng

Eden


Vänta till dess att vattnet har kylts/hettats upp ordentligt. Om kylaren nyligen sanerats, kan vattnet smaka annorlunda. Detta är inte skadligt – spola bara lite vatten genom kranarna eller vänta en kort stund.

stäng

Eden


Om ni inte har hittat svaret på er fråga vänligen kontakta vår kundservice. Klicka här.

FÖR MER INFORMATION


Ring oss på

020 521 521


Eller klicka här för att sända oss
din kontaktinformation
- vi tar kontakt med dig
så fort som möjligt!

Kontaktformulär
Varför Eden?

Certifierat företag Certifierat företag
Marknadsledande Marknadsledande
Prova källvattenkylaren
gratis under en vecka!


       Produkter
       Vår service
       Kampanjer
       Energi på arbetet
       Om oss
     Kontakt och hjälp
  • Ring 020 521 521
  • Kontakta oss
  • Eden Springs Sverige
    BOX 8011
    200 41 Malmö