HORECA Tower

Vattenkylaren HORECA Tower passar extra bra för företag i hotell- och restaurangbranschen, men denna dryckeslösning pryder även sin plats i konferenslokaler, personalmatsalar och liknande utrymmen på större företag. HORECA Tower ansluts till vattenledningen och filterar, kyler och kolsyrar vattnet så att du alltid har friskt och välsmakande dricksvatten nära till hands. 

Eden Springs lanserar nu en innovativ dryckeslösning som ger kunderna lägre omkostnader och sparar förvaringsutrymme. Lösningen är extremt miljövänlig eftersom antalet transporter och utsläpp minimeras. Dessutom ansluts filterkylaren direkt till kranvattnet. HORECA Tower passar perfekt på restauranger och hotell, i konferenslokaler, personalmatsalar och liknande utrymmen på större företag. Dricksvatten av högsta kvalitet. HORECA Tower ansluts till vattenledningen och filterar vattnet så att du alltid har friskt och välsmakande dricksvatten nära till hands. Maskinen kan även kyla och kolsyra vattnet, om så önskas. 100 % koldioxidneutral vattenkylare.

Kolsyrat
Rumstempererat
Kallt
Funktioner och fördelar
Dricksvatten av hög kvalitet
Fast månadskostnad
Snygg design, perfekt för t.ex. kundytor
Ger kostnadsbesparingar: vattnet filtreras, kyls, kolsyras och tappas på din arbetsplats, vilket ger låga kostnader för både transport och lagerhållning
Enkel att rengöra
Obegränsat med dricksvatten
Teknisk information
Mått: 102 (D) x 565 (H) mm