HORECA Tower Vattenautomat
HORECA Tower Vattenautomat

HORECA Tower

Vattenkylaren HORECA Tower passar extra bra för företag i hotell- och restaurangbranschen, men denna vattenautomat passar även in i konferenslokaler, personalmatsalar och liknande utrymmen på större företag. Filterkylaren HORECA Tower ansluts till vattenledningen och filterar, kyler och kolsyrar vattnet så att du alltid har friskt och välsmakande dricksvatten nära till hands. 

HORECA Tower är en vattenautomat som ger kunderna lägre omkostnader och sparar förvaringsutrymme. Lösningen är extremt miljövänlig eftersom antalet transporter och utsläpp minimeras. Dessutom ansluts filterkylaren direkt till kranvattnet. Filterkylaren HORECA Tower passar perfekt på restauranger och hotell, i konferenslokaler, personalmatsalar och liknande utrymmen på större företag. Dricksvatten av högsta kvalitet. HORECA Tower ansluts till vattenledningen och filterar vattnet så att du alltid har friskt och välsmakande dricksvatten nära till hands. Vattenautomaten kan även kyla och kolsyra vattnet, om så önskas. 100 % koldioxidneutral vattenkylare.

Kolsyrat
Rumstempererat
Kallt
Funktioner och fördelar
Dricksvatten av hög kvalitet
Fast månadskostnad
Snygg design, perfekt för t.ex. kundytor
Ger kostnadsbesparingar: vattnet filtreras, kyls, kolsyras och tappas på din arbetsplats, vilket ger låga kostnader för både transport och lagerhållning
Enkel att rengöra
Obegränsat med dricksvatten
Teknisk information
Mått: 102 (D) x 565 (H) mm
Köp eller Hyr