Kaffe av kafékvalitet vid ditt skrivbord

Edens värld

Europas ledande leverantör av drycker på arbetsplatsen, Eden Springs, har inlett ett samarbete med kaffemaskinsexperterna hos Animo, för att införa kaffe av kafékvalitet på arbetsplatser i Norden. 

Den omfattande menyn av drycker man hittar på ett kafé i stadskärnan är nu tillgänglig för Nordiska kaffekonnässörer på arbetsplatser tack vare kaffemaskinen Animo Optifresh från Eden Springs. Nu kan du välja bland 12 välsmakande drycker, gjorda på färska bönor eller malet kaffe, inklusive traditionellt bryggkaffe, espresso, cappuccino och latte macchiato. 

Animos kaffemaskiner, med flera miljöutmärkelser, har utrustats med en isolerad varmvattentank för att förhindra värmeförlust och även ett smart energisparläge som aktiveras när maskinen inte är i användning. Ett permanentfilter av rostfritt stål ersätter behovet av filterpapper, och en inbyggd automatisk rengöringsfunktion minskar på underhållstider och -kostnader. 

Veit Seemann, VD för Eden Springs Nordics Region säger: "Hos Eden Springs strävar vi efter att kunna erbjuda både utmärkt service och en kvalitetsprodukt som når upp till de högsta kvalitetsstandarderna vad gäller kaffesmak och användarvänlighet. Den nya linjen av Animo kaffemaskiner är skräddarsydd för kontor som kräver 100-200 drycker per dag. Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder en miljövänlig, elegant och pålitlig produkt som brygger kaffedrycker som smakar fantastiskt." 

Edens kunder kan välja från ett urval från förstaklassiga gourmetkaffetillverkare att använda i Animo kaffemaskinerna, inklusive Robert Paulig, Merrild, Gevalia, Arvid Nordquist och Segafredo. Detta garanterar att kaffe av kafékvalitet erbjuds både anställda och kunder hela dagen igenom. 

Animo Optifresh kaffemaskinssortimentet är nu tillgängligt hos Eden Springs i Danmark, Finland, Norge och Sverige, och kommer att vara tillgängligt runtom Europa under 2015. Eden Springs VD, Raanan Zilberman, tillägger:  "Eden Springs har fullt fokus på att möta våra kunders behov av vatten och kaffe i kontoret. Vi kommer fortsätta att sätta våra kunders behov främst vid alla våra nya produktlanseringar och annan aktivitet kring fantastiska produkter som Animo Optifresh."