Offertförfrågan
  • Genom att klicka på knappen nedan ger du ditt samtycke till att Eden Springs Sweden AB får behandla dina personuppgifter i nedanstående syfte: För att kunna skicka dig den information som du begär att få via detta formulär.

    Dina uppgifter kan lämnas till andra företag inom Eden-gruppen och till dataprocessorer inom och utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). Överföringar utanför EES är baserade på adekvat beslut eller standardavtalsklausuler som antagits av Europeiska kommissionen.

    Du kan när som helst återkalla ditt medgivande och du kan även utnyttja din rätt till åtkomst, rättelse, radering, invändning mot behandling, begränsning av behandling samt dataportabilitet genom att skicka ett meddelande, kompletterat med en kopia av din fotolegitimation eller någon annan identitetshandling och din adress, till: GDPR@se.edensprings.com

     Mer information om dataskydd finns i vår Sekretesspolicy som du hittar på: https://www.edensprings.se/integritetsskydd

Offertförfrågan
PROVA VÅR KÄLLVATTENKYLARE
GRATIS UNDER EN VECKA!
Prova idag!

Vatten är en av de mest effektiva och enklaste sätten att upprätthålla koncentrationsförmågan i arbetet.

Forskning har visat att vätskebrist på så lite som 1-2 procent kan försvaga både den fysiska och den mentala prestationsförmågan och därmed minska både produktiviteten och effektiviteten hos arbetare.

Prova vår källvattenkylartjänst under en veckas tid helt gratis och utan att förbinda dig till något!

Fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig inom 24 timmar(under arbetsdagar).