Båda metoderna utgör en pålitlig vattenkälla. Vatten från en källvattenkylare är samma vatten som tappas på flaska direkt från källan. Vatten från en filterkylare kommer från samma källa som ditt lokala dricksvatten, som därefter filtreras via filterkylaren. 

En genomsnittlig person gör av med 2,5 liter vatten per dag, via regelbundna kroppsfunktioner som t.ex. svettning, andning, avdunstning, urinering, etc. Detta vatten måste ersättas dagligen. En liten del av vattnet kan tillföras via den mat du äter eller andra drycker, men den hälsosammaste formen är rent vatten. 

Eden flaskor är hermetiskt tillslutna för att bevara vattnets kvalitet. För optimal färskhet rekommenderar vi att vattnet konsumeras inom fyra månader efter förpackning. Ett bäst före-datum finns på varje flaskas kork. 

Eden Porla källvatten uppfyller kvalitetsstandarder i nationella och internationella bestämmelser, så att det är säkert att använda för alla typer av ändamål: dricksvatten, matlagning, etc. 

Eden är en stolt och aktiv medlem av flera industriella organisationer som garanterar högsta kvalitetsstandarder:
NWCA (Nordic Water Cooler Association)
EBWA (European Bottled water cooler Association)
EPDWA (European Point of Use Drinking Water Association)

Eden är föremål för de strängaste kvalitetsstandarder på både nationell och internationell nivå, inklusive NSF International och världshälsoorganisationens WHO’s riktlinjer för dricksvatten. Vårt vatten genomgår laboratorietester kontinuerligt och uppfyller alla statliga och industrimässiga standarder för förpackat vatten. Vi arbetar med GMP, GHP och efter ISO22000. 

Eden Porla källvatten är ett källvatten med lågt mineralinnehåll, vilket gör det uppfriskande och lämpligt som dricksvatten för alla människor oavsett ålder. 

Eden Porla källvatten hämtas från vår egen källa i Porla Brunn, Närke. Den är väl skyddad från omgivningen. 

Eden Porla källvatten hämtas från vår egen källa i Porla Brunn, Närke. Den är väl skyddad från omgivningen.