Under sommarens högre temperaturer ökar vikten av att dricka vatten. Håll dig själv och dina kollegor uppfriskade under hela sommaren med hjälp av en vattenkylare!

En vattenkylare på kontoret påminner alla om hur viktigt det är att dricka vatten och uppmuntrar till små dryckespauser under arbetsdagen. Om så önskas kan du välja en modell med möjlighet till kolsyrat vatten vilket ger en trevlig variation till det vanliga dricksvattnet och samtidigt ger möjligheten till att erbjuda högkvalitativ dryck till besökaren. 

SKAPA DINA EGNA STUNDER VID VATTENKYLAREN - JUST NU KAN DU NJUTA AV VÅRA VATTENKYLARE 1 MÅNAD GRATIS!

För att inspirera till fler stunder vid vattenkylaren erbjuder nu Eden första månadshyran gratis – välj vilken du vill av våra kylare!*

Se mer av vårt stora utbud av källvattenkylare och filterkylare genom att klicka här.

 

* Erbjudandet gäller första månadens hyra, övriga produkter faktureras separat enligt konsumtion. Erbjudandet gäller nya 12-månaders kontrakt på vattenkylare och är giltigt till och med 31 augusti 2017. 

Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan.  Vi berättar gärna mer om erbjudandet och är glada att kunna hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för just dig!