Sales manager/KAM

Stockholm
KAM

Har du ett stort engagemang och stark drivkraft? Brinner du för att skapa nya affärsmöjligheter? Tycker du om att vara med och påverka? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Som Sales Manager hos Eden Spring får du ett omväxlande och stimulerande arbete i ett expansivt och entreprenörsdrivet bolag med högt tempo och korta beslutsvägar. Eden Springs erbjuder kaffe- och vattenlösningar till företag och önskar nu att styrka sin säljavdelning med en Sales Manager som vill vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen och ökade närvaro på marknaden! Vår bransch utvecklas snabbt och här kommer du att få en god möjlighet att påverka utvecklingen framåt tillsammans med dina kollegor.

Tjänsten som Sales Manager är en spännande nyckelroll där din uppgift är att inspirera, leda och utveckla säljkåren som består av tre fältsäljare i Sverige, en fältsäljare i Stockholm, en fältsäljare i Malmö och en telesäljare i Malmö. Du kommer även att ha ett eget kundansvar där du utvecklar och vårdar din egen kundportfölj på ett sätt som säkrar kundnöjdhet över tid. En målsättning är att utveckla kundbasen och omsättningen och du kommer att leda och utveckla säljkårens arbete vilket bl. a innebär att se över säljprocessen, säkerställa planering, genomförande och uppföljning för att uppnå bästa resultat. Du har resultat- och budgetansvar samt eget kundansvar. I arbetet ingår även kontakter med leverantörer och andra samarbetspartner.

Vi söker dig som har erfarenhet av att driva försäljning och som har god förståelse för hur man utvecklar marknader och skapar tillväxt. Du har erfarenhet från säljledning B2B från branscher inom tex kaffe, vattenlösningar, copy eller liknande som innebär en hög aktivitetsnivå. Du drivs av affärer och är duktig på att skapa engagemang i ett team som leder till resultat och uppnådda mål. Viktigt är att du tänker strategiskt kring försäljning för att sedan implementera och följa upp dessa operativt ute i organisationen.

För att passa i rollen har du naturliga ledaregenskaper och har lätt för att skapa förtroende och energi hos andra. Du är resultatinriktad, energisk och mycket kommunikativ. Du har en god affärsmässig och ekonomisk förmåga och förstår struktur och system kopplat till försäljning men överordnat är att leda andra som levererar. Vidare är du prestigelös och trivs med att pendla mellan strategiskt arbete och operativa lösningar.

Vill du vara med på Eden Springs spännande tillväxtresa? Här erbjuds du en intressant och utmanande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med kraftig tillväxt och en positiv företagskultur. På Eden Springs kommer att bli en del av ett härligt team som är engagerade, flexibla och stolta över sin höga servicenivå.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. Ansök med registrerat CV och personligt brev via ansökningslänken. Eftersom urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. För mer information kontakta Katarina Thomasson på 08-736 11 26 alt. katarina.thomasson@se.experis.com. Varmt välkommen med din ansökan via följande länk. 

Öppen ansökan
Filen måste vara mindre än: 2 MB
Tillåtna filformat: pdf doc
Filen måste vara mindre än: 2 MB
Tillåtna filformat: pdf doc
Filen måste vara mindre än: 2 MB
Tillåtna filformat: pdf doc