Kaffemaskin och vattenkylare i ett paket

NJUT AV DINA ARBETSPAUSER GRATIS VATTENKYLARE TILL KAFFEMASKINSKUNDER!

Kaffepauser och stunder av vila hjälper till att förhindra trötthet och stress under arbetsdagen. Studier har visat att människan kan utföra arbete som kräver koncentration i 45 upp till 60 min utan avbrott. Pauser under arbetsdagen är därför viktigt för välbefinnande och effektivitet under dagen. 

Eden Springs utbud av kaffemaskiner tillsammans med kaffe från Arvid Nordquist omvandlar kontoret till ett café! Oavsett om ni behöver kaffemaskiner, kaffekokare eller kaffeprodukter, hittar ni utan tvekan en lösning i vårt utbud som passar era behov. Bekanta dig med våra kaffemaskiner genom att klicka här. 

Vi erbjuder nu våra nya kaffemaskinskunder en källvattenkylare på köpet!* 

* Vi bjuder på hyran för en standardmodell av källvattenkylare i kombination med en Animo kaffemaskin. Källvattnet i 18,9 l flaskor debiteras enligt konsumtion. Erbjudandet gäller enbart nya kunder för kaffemaskiner och vattenkylare. 

Fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig.

Animo OptiBean Touch

En stark espresso, den perfekta cappuccinon eller helt enkelt en delikat brygd. Det handlar om smak: den rena smaken av nymalt kaffe. Det är precis vad OptiBean från Animo ger. Den maler bönorna och brygger riktig espresso varje gång. OptiBean är för finsmakare, för purister, för alla.

Ett av våra koldioxidreducerande initiativ är återanvändningen av våra flaskor. Våra flaskor kan återanvändas upp till 50 gånger innan de återvinns.

Eden Springs hjälper tusentals europeiska kunder att vidta åtgärder mot klimatförändringarna genom sitt CarbonNeutral®-program.

Rainforest Alliance är en internationell miljönorganisation som arbetar för att bevara den biologiska mångfalden och för en hållbar utveckling.