Skip to main content
Home
5

EDEN FRESH - KAFFEAUTOMAT FÖR FÖRETAG

KAFFEAUTOMATER FÖR HELA BÖNOR ELLER FÄRDIGMALT KAFFE

 

NJUT AV AROMEN FRÅN NYMALDA KAFFEBÖNOR 

1 månads produkter gratis!

Begär offert

Kontakt

  • Edens kaffeautomater för företag erbjuder färskt kaffe från hela bönor eller färdigmalt kaffe för att skapa den perfekta kaffearomen.
  • Vi har ett stort urval av nyrostat kaffe. Låt personalen och kunderna njuta av en god kopp kaffe, äkta italiensk espresso, kaffe latte eller cappuccino på jobbet.
  • Våra kaffeautomater kommer från ledande tillverkare som Animo, Bonamat, Saeco och WMF. Vi har något för budgetar av alla storlekar - hyra eller köpa.
  • Alla våra kaffeautomater är enkla att underhålla. 

Kaffeautomater - 8 Produkter

Kaffemaskin WMF 1500 S

Kaffemaskin WMF 1500 S

WMF 1500 S är en vidareutveckling av en av de mest framgångsrika kaffemaskinerna på marknaden, WMF Presto/1400. WMF1500 S ger dig perfekta kaffespecialiteter och varm choklad.

Se mer
Espressomaskinen WMF 1200 S

Espressomaskin WMF 1200 S

WMF 1200 S är en professionell helautomatisk espressomaskin i hög kvalitet, anpassad för mindre eller medelstora verksamheter. Möjlighet till färskmjölk.

Se mer
Kaffemaskin Animo OptiBean

Kaffemaskin Animo OptiBean

Animo OptiBean är kaffemaskinen för dig som gillar espressobaserade drycker. En utmärkt lösning för medelstora och stora företag.

Se mer
Kaffemaskin Animo OptiFresh Bean

Kaffemaskin Animo OptiFresh Bean

Animo OptiFresh Bean är en kaffemaskin för dig som gillar att ta en kaffe gjord på färska bönor. En utmärkt lösning för medelstora och stora företag.

Se mer
Kaffemaskin Bonamat Fresh Ground

Kaffemaskin Bonamat Fresh Ground

Bonamat Fresh Ground är en kaffemaskin som tillreder kaffe från hela bönor. Denna kaffemaskin försäkrar ett kaffe med styrka och utsökt aroma. En utmärkt lösning för små och medelstora företag.

Se mer

Kaffemaskin och vattenkylare i samma paket!

Kaffeautomater

Vid beställning av en kaffemaskin erbjuder vi en gratis vattenkylare!

1 månads produkter gratis!

Kaffeautomater

För att inspirera till fler kaffestunder bjuder Eden nu på alla produkter som du behöver till våra nya kaffemaskiner med touchpanel under den första månaden!