SMIDIG SERVICE NÄR DU BEHÖVER DET

Smidig service

När du hyr från oss får du mer än bara vatten och kaffe på kontoret. Vi ser till helheten. Eden tillhandahåller också schemalagda tjänster såsom installation, påfyllning och rengöring. 

Vi ger dig fem löften som säkerställer att du alltid får bästa möjliga service och support.

 1. Snabb installation: Om du köper eller hyr en vattenkylare eller kaffemaskin levererar och installerar vi dem på det datum och den tid som vi kommer överens om.   
 2. Nöjd kund-garanti: Vi buteljerar endast vatten av bästa kvalitet och saluför bara ledande kaffemärken. 
 3. Bästa möjliga hygien: I enlighet med WE-riktlinjerna* genomför Eden en fullständig rengöring av vattenkylaren minst två gånger om året (eller mer om ditt avtal föreskriver detta). 
 4. Punktliga leveranser: Vi fyller på vatten och kaffe på överenskommet leveransdatum. 
 5. Snabba lösningar på tekniska problem: Vi åtgärdar alla problem inom den tidsram som vi kommer överens om. 

* Watercoolers Europe

Vi står alltid till tjänst

Kontakta oss
 • Via telefon: vår kunniga support svarar på alla dina frågor och hjälper till med problemlösning. Ring 020 521 521 mellan 8:00-12:00 och 13:00-16:00, måndag till fredag. 
 • Servicetekniker på plats: våra behöriga tekniker står redo att rycka ut för att hjälpa dig på plats med maskininstallationer, rutinrengöring och problemlösning.
 • Online: skicka e-post till info@se.edensprings.com eller använd vårt kontaktformulär för frågor och support.

INSTALLATION OCH LEVERANS

Om du hyr en källvattenkylare, filterkylare med fast vattenanslutning eller kaffemaskin står Edens behöriga tekniker redo att leverera och installera maskinen på det datum och den tid som vi kommer överens om. 

Vi kan också fylla på vatten och kaffe över hela landet utifrån det schema vi tillsammans kommer överens om. Leveransschemat kan anpassas helt efter era behov. Med 7 lokala kontor och anläggningar finns vi alltid nära dig. 

Vattenleverans

Vi är Sveriges ledande leverantör av vatten till arbetsplatser. 

Vår källvattenservice inluderar regelbunden vattendistrubition. Tillsammans ser vi över ert vattenbehov och levererar lämplig mängd vattenflaskor automatiskt med jämna mellanrum.

Vi gör vatten- och kaffeleveranser till arbetsplatser med våra bilar. Våra vänliga, uniformerade chaufförer tar alltid med sig tomflaskorna när de fyller på vatten.

Kaffeleverans

Vår kaffemaskinservice inkluderar automatisk leverans av kaffeprodukter. 

Vi levererar kaffemaskiner, förbrukningsartiklar och tillbehör till arbetsplatser utifrån ett schema som vi kommer överens om tillsammans.

Hitta oss

Adresser

Underhåll

Våra chaufförer genomför regelbundna kontroller och rengöringar av maskinerna. De tar också hand om mindre problem som kan åtgärdas direkt på plats.

Om ett fel ändå skulle uppstå kan du kontakta oss och se om du kan lösa problemet själv med hjälp av telefonguidning från en av våra tekniker. Om det inte går att reparera din maskin byter vi ut den utan extra kostnad.

Underhåll av vattenkylare

Regelbundet underhåll och rengöring av vattenkylaren ingår i avtalet.  Källvattenkylare rengörs på både in- och utsidan i enlighet med Watercoolers Europes strikta standarder, var 4:e månad medan filterkylare med fast vattenanslutning rengörs två gånger per år.

Mellan servicetillfällena behöver du bara ringa för att beställa ytterligare service vid behov. Du kan även beställa hygienservetter så att du själv kan rengöra utsidan av vattenkylaren.

Underhåll av kaffemaskiner

Regelbundet underhåll av kaffemaskinen ingår i avtalet.  

Våra kaffemaskiner håller hög klass och behöver bara minimalt med underhåll och rengöring. Underhållsbehoven varierar mellan maskintyperna, men våra tekniker kan redan vid installationen ge dig skötselråd för att hålla maskinen i optimalt skick.

Serviceteamen

Har du några frågor om våra produkter eller service?

Vårt kunniga kundserviceteam och teknikerteam är alltid redo att hjälpa dig!

 

Kundtjänst

Vår kundtjänst ger dig svar på alla dina frågor om förbrukningsartiklar, ditt konto, fakturor och maskiner. Om ett fel skulle uppstå diagnostiserar vi problemet och hjälper dig att åtgärda det själv eller boka in ett servicebesök.

Om du behöver hjälp kan du:

 • Ringa oss på 020 521 521 mellan 8:00-12:00 och 13:00-16:00, måndag till fredag
 • Fylla i vårt kontaktformulär
Teknisk service

Våra tekniker utför regelbunden service och rengöring av dina vattenkylare och kaffemaskiner. Vi har tekniker som alltid står redo att rycka ut och hjälpa dig. Edens tekniker genomgår en utförlig internutbildning och certifieras även av branschorganisationen Watercoolers Europe.

Om du behöver hjälp kan du:

 • Ringa oss på 020 521 521 mellan 8:00-12:00 och 13:00-16:00, måndag till fredag
 • Fylla i vårt kontaktformulär