Karriär Eden Springs Sverige

Eden Springs är Sveriges ledande vatten- och kaffeleverantör med mer än 20 års erfarenhet av att betjäna arbetsplatser och privatpersoner. Vi sätter kunden i centrum och strävar ständigt efter att alla kunder ska vara 100 % nöjda med våra lösningar.  

Öppenhet, samarbetsförmåga, entusiasm och serviceinriktad är ledorden här på Eden.  

Vi försöker stötta personalens kompetensutveckling med vidareutbildningar, praktik och interna karriärsmöjligheter.

Vi värdesätter anställda med god samarbetsförmåga som delar med sig av sina idéer, tar egna initiativ och som kan jobba självständigt i sann entreprenörsanda. Om du delar Edens värderingar och vill vara med på vår resa får du gärna höra av dig till oss. Se efter vilka lediga platser som utannonseras eller skicka en spontanansökan.

  Lediga tjänster

  Sales manager/KAM

  Stockholm
  KAM  Har du ett stort engagemang och stark drivkraft? Brinner du för att skapa nya affärsmöjligheter? Tycker du om att vara med och påverka? Då kan det här vara en tjänst för dig!

  Som Sales Manager hos Eden Spring får du ett omväxlande och stimulerande arbete i ett expansivt och entreprenörsdrivet bolag med högt tempo och korta beslutsvägar. Eden Springs erbjuder kaffe- och vattenlösningar till företag och önskar nu att styrka sin säljavdelning med en Sales Manager som vill vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen och ökade närvaro på marknaden! Vår bransch utvecklas snabbt och här kommer du att få en god möjlighet att påverka utvecklingen framåt tillsammans med dina kollegor.

  Tjänsten som Sales Manager är en spännande nyckelroll där din uppgift är att inspirera, leda och utveckla säljkåren som består av tre fältsäljare i Sverige, en fältsäljare i Stockholm, en fältsäljare i Malmö och en telesäljare i Malmö. Du kommer även att ha ett eget kundansvar där du utvecklar och vårdar din egen kundportfölj på ett sätt som säkrar kundnöjdhet över tid. En målsättning är att utveckla kundbasen och omsättningen och du kommer att leda och utveckla säljkårens arbete vilket bl. a innebär att se över säljprocessen, säkerställa planering, genomförande och uppföljning för att uppnå bästa resultat. Du har resultat- och budgetansvar samt eget kundansvar. I arbetet ingår även kontakter med leverantörer och andra samarbetspartner.

  Spontansökan

  Hittade du ingen tjänst som passar din utbildning och dina erfarenheter? Du kan alltid skicka en öppen ansökan. Vi är alltid intresserade av skickliga medarbetare som vill följa med på framgångssagan om Eden!

  Skicka din ansökan redan idag!

  Ansök