Karriär Eden Springs Sverige

Eden Springs är Sveriges ledande vatten- och kaffeleverantör med mer än 20 års erfarenhet av att betjäna arbetsplatser och privatpersoner. Vi sätter kunden i centrum och strävar ständigt efter att alla kunder ska vara 100 % nöjda med våra lösningar.  

Öppenhet, samarbetsförmåga, entusiasm och serviceinriktad är ledorden här på Eden.  

Vi försöker stötta personalens kompetensutveckling med vidareutbildningar, praktik och interna karriärsmöjligheter.

Vi värdesätter anställda med god samarbetsförmåga som delar med sig av sina idéer, tar egna initiativ och som kan jobba självständigt i sann entreprenörsanda. Om du delar Edens värderingar och vill vara med på vår resa får du gärna höra av dig till oss. Se efter vilka lediga platser som utannonseras eller skicka en spontanansökan.

  Lediga tjänster

  Finsktalande kundtjänstmedarbetare

  Malmö
  CS

  Nu söker vi en finsktalande kundtjänstmedarbetare till vårt kontor i Malmö 

  Vi söker dig som älskar att arbeta med kundservice och brinner för att kunden ska vara nöjd. För den här tjänsten krävs att du har finska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Dina främsta arbetsverktyg är telefonen och datorn samt din personlighet. Vårt nordiska team består av 10 medarbetare som arbetar mot den svenska, danska, norska och finska marknaden och därför är kunskaper i flera nordiska språk högt meriterade.

  Vi söker dig som är engagerad i ditt arbete och trivs med högt tempo och är strukturerad, flexibel och kommunikativ. Det är en fördel om du har erfarenhet av kundservicearbete sedan tidigare, men inget krav. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter och som support till alla funktioner i vårt nordiska kundserviceteam. Du kommer att arbeta från vårt nordiska huvudkontor i Malmö. Tjänsten är ett sommarvikariat på 6-7 veckor med start vecka 24.
   

  Svensktalande kundtjänstmedarbetare

  Malmö
  CS

  Nu söker vi en svensktalande kundtjänstmedarbetare till vårt kontor i Malmö 

  Vi söker dig som älskar att arbeta med kundservice och brinner för att kunden ska vara nöjd. Ditt främsta arbetsverktyg är telefonen och datorn samt din personlighet. Vårt nordiska team består av 10 medarbetare som arbetar mot den svenska, danska, norska och finska marknaden och därför är kunskaper i flera nordiska språk högt meriterade.

  Vi söker dig som är engagerad i ditt arbete och trivs med högt tempo och är strukturerad, flexibel och kommunikativ. Det är en fördel om du har erfarenhet av kundservicearbete sedan tidigare men är inget krav. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med varierande uppgifter och som support till alla funktioner i vårt nordiska kundserviceteam. Du kommer att arbeta från vårt nordiska huvudkontor i Malmö. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående.

  Spontansökan

  Hittade du ingen tjänst som passar din utbildning och dina erfarenheter? Du kan alltid skicka en öppen ansökan. Vi är alltid intresserade av skickliga medarbetare som vill följa med på framgångssagan om Eden!

  Skicka din ansökan redan idag!

  Ansök