Första månadshyran utan kostnad!

Vill du uppnå bättre resultat i ditt företag? Nöjda anställda och nöjda kunder är nyckeln till företagets framgång. Erbjud därför dina anställda och kunder högkvalitativt vatten och kaffe från Eden!

Gör det enkelt för dig och samla alla dina dryckeslösningar från en och samma leverantör. Välj Eden Springs – vi garanterar välbefinnande och kvalitet!

Starta sommaren på bästa sätt med Edens startkit! När du tecknar ett nytt avtal* ingår första månadshyran samt ett startkit.

EFFEKTIVITET OCH VÄLBEFINNANDE
Att dricka vatten är ett av de enklaste och mest effektiva sätten att ta hand om välbefinnandet på arbetsplatsen. En vattenkylare på kontoret påminner om vikten av att dricka vatten och erbjuder en naturlig miljö för korta arbetspauser och sociala relationer.

Nya vattenkunder* får första månadshyran och ett startpaket utan kostnad:

  • 1 kolsyrepatron
  • 1 kartong plastmuggar
  • 1 burk rengöringsservetter

NJUT AV DINA KAFFERASTER!
Edens kaffemaskiner omvandlar kontoret till ett café! Med bara ett knapptryck får du en utsökt cappuccino, espresso eller latte macchiato.

Nya kaffekunder* får första månadshyran och ett startpaket utan kostnad:

  • 1 kartong kaffemuggar
  • 1 låda (6 kg) kaffe
  • 1 burk rengöringsservetter

* Gäller endast nya avtal på 36 månader på filterkylarna Cosmetal Jet och Cosmetal Hi-Class, samt kaffemaskinerna Bonamat, Animo och WMF. Erbjudandet gäller t.o.m. 31 juli 2017.

Fråga efter ett prisförslag idag! Vi är glada att kunna hjälpa dig hitta den bästa lösningen för just dina behov. Fyll i forumläret nedan!