Vattenautomater och kaffemaskiner för kontor
Eden ProdukterVår serviceKampanjerEnergi på arbetetOm oss

Hem Dotted Om oss Dotted Samarbetspartners


EDEN SPRINGS SAMARBETSPARTNERSTervetuloa Eden Springs Finlandin kotisivuille. YHTEISTYÖKUMPPANIT.

You don't have Flash Player 8 on your computer.
Click here to download Flash Player.


PARTNERS INOM KAFFELavazza
1895 köpte Luigi Lavazza en liten matbutik i hjärtat av gamla Torino i Italien. Luigi Lavazza var en pionjär och innovatör inom kaffebranchen och den första som skapade blandningar av kaffesorter av olika ursprung. Detta för att bringa en harmonisk smak till produkterna. Med en över 110 års historia bakom sig är Lavazza idag ledande när det kommer till kvalitetsprodukter inom kaffe. De fungerar också som symbolen för italiensk espresso och representerar den italienska identiteten över hela världen.

Hemsida: www.lavazza.com

 
BKI FOODS A/S
BKI Foods A/S är en importör och grossist som arbetar inom flera produktkategorier. Deras företagande innefattar allt från choklad och kaffe till pasta och andra matvaror. Företaget har utvecklat sig mycket under de senaste åren. BKI Coffe köpte upp företaget ARC kvalitet Foods, som efter det etablerade BKI Foods A/S. Detta resulterar att företaget fått många nya märkevaror i sin produktportfölj.

Hemsida: www.bki.dk

 
Bianchi Vending Group
Bianchi Vending innehar allt inom serveringsautomater. Allt från kaffeautomater till snacksautomater, flaskautomater, kylautomater med mera. Gruppen har distribution i mer än 30 länder och har det mest kompletta service och produktprogrammet inom branchen. Produktserien omfattar den mest kompletta serien av fristående automater för table top och Office Coffe Systems, modeller som inkluderar automater för varm dryck: Espresso, hela bönor, färskmalet samt frystorkat.

Hemsida: www.wecy.no

 
Arvid Nordquist
Arvid Nordquist har sedan 1961 producerat sitt eget Classic kaffe i Solna i Sverige och har dessutom varit kunglig huvudleverantör, under alla de tre generationer bedriften har verkat på marknaden. De köper arabicabönor från utvalda länder och plantager och för att bättre kontrollera kvaliteten på bönorna, blandar och bränner de dessa själva i Sverige. De är också en klimatkompenserande bedrift, vilket betyder att de tar hänsyn till sitt eget CO2 utsläpp i förbindelse med hur kaffet blir producerat och levererat till förbrukaren.

Hemsida: www.arvidnordquist.se

 

PARTNERS INOM FILTRERING3M
För att säkra oss filtrering av toppkvalitet i våra filterkylare, använder vi filter från 3M vattenfiltrering. 3M är världsledande inom design, produktion och marknadsföring av filtrering av produkter.

Hemsida: www.3m.com

 

PARTNERS INOM FLASKORCAPSNAP
Capsnap av Greiner Packaging är det enda företaget som levererar en komplett helhetslösning till den europeiska vattenmarknaden.

Hemsida: www.capsnap.at

 
Greif
Greif är en av världsledarna inom industriella emballage och levererar flaskor till vattenmarknaden över hela världen. Grief är den ledande producenten och leverantörern även i Skandinavien.

Hemsida: www.greif.dk

 

PARTNERS INOM PET-FLASKORAquador
Aquador levererar miljövänliga vattenflaskor av hög kvalitet till ett flertal företag inom dricksvattenindustrin. Aquador är en dansk verksamhet och utgör en del av Danone-koncernen tillsammans med andra kända märken för naturligt mineralvatten, bland annat Bonafont och Evian.

Hemsida: www.aquador.dk 

EDEN OCH MILJÖ
Certifierat karbonneutralt företag
VATTENLÖSNINGAR


Prova en
källvattenkylare
kostnadsfritt!
FÖR MER INFORMATION


Ring oss på

020 521 521


Eller klicka här för att sända oss
din kontaktinformation
- vi tar kontakt med dig
så fort som möjligt!

Kontaktformulär
Varför Eden?

Hög servicekvalitet Hög servicekvalitet
Miljöansvar Miljöansvar
Prova källvattenkylaren
gratis under en vecka!

Läs mer om vårt unika
SERVICEAVTAL!


       Produkter
       Vår service
       Kampanjer
       Energi på arbetet
       Om oss
     Kontakt och hjälp
  • Ring 020 521 521
  • Kontakta oss
  • Eden Springs Sverige
    BOX 8011
    200 41 Malmö