Vattenautomater och kaffemaskiner för kontor
Eden ProdukterVår serviceKampanjerEnergi på arbetetOm oss

Hem Dotted Energi på arbetet Dotted Motivation på arbetet


MOTIVATION PÅ ARBETETKahvista lisäenergiaa

Kaffe är källan till extra energi på arbetsplatsenNär vatten kan ses på som basen för välmående och produktivitet, ger kaffe den extra energin som skapar skillnaden mellan bra och utmärkta prestationer. För de flesta av oss går ingenting upp mot lukten och smaken av nybryggt kaffe. När vi startar med en ny arbetsuppgift, som kräver extra koncentration, är ofta det första vi gör att fylla kaffekoppen. Kaffe som ofta dricks för njutningens skull, har visat sig vara en källa till både produktivitet och energi.

Kaffe ökar produktionsnivån av din arbetsförmåga och verkar även som en uppfriskare för både de anställda och företaget. Som många andra saker i livet, är kaffe sunt, så länge som det dricks i moderata mängder.

Kaffe och stimuleringKahvi ja vireys

Kaffe är den mentala stimulansen som håller människor fokuserade och kreativa. Nyare forskning bekräftar ännu en gång, att koffein förstärker och fokuserar vår mentala och fysiska förmåga. Vetenskap visar att det aktiverar flera av hjärnans funktioner, som uppmärksamhet, koncentration, planläggning och problemlösning. Källor som Mayo Clinic och Harward Medical School rekommenderar ett regelbundet intag av kaffe för att reducera risken för diabetes och även flera typer av cancer.

FÖR MER INFORMATION


Ring oss på

020 521 521


Eller klicka här för att sända oss
din kontaktinformation
- vi tar kontakt med dig
så fort som möjligt!

Kontaktformulär
Varför Eden?

Samarbetspartners Samarbetspartners
Energi på arbetet Energi på arbetet
Prova källvattenkylaren
gratis under en vecka!


       Produkter
       Vår service
       Kampanjer
       Energi på arbetet
       Om oss
     Kontakt och hjälp
  • Ring 020 521 521
  • Kontakta oss
  • Eden Springs Sverige
    BOX 8011
    200 41 Malmö