Vattenautomater och kaffemaskiner för kontor
Eden ProdukterVår serviceKampanjerEnergi på arbetetOm oss

Hem Dotted Om oss Dotted Certifieringar och medlemskap


CERTIFIERINGAR OCH MEDLEMSKAPVi är fullt ackrediterade och har både nationella och internationella medlemskap. Detta kräver att varje aspekt av vårt företagande uppfyller de höga standarderna och att vi fortsätter att leverera kaffe och vatten av högsta kvalitet.

WE

Watercooler Europa (WE)Vi är medlemmar i Watercoolers Europé (WE) vars uppgift är att ge vägledning inom hälsa och säkerhet som gör sig gällande för alla producenter och distributörer av mineralvatten i Sverige. De utställer internationella föreskrifter för näringslivet och upprättar lokala standarder som ofta är strängare än dessa stadgar. Medlemmarna av WE spelar en viktig i roll för att upprätthålla integriteten i näringslivet samt kvaliteten på produkterna.

En av förutsättningarna för medlemskap i WE är att vi tillåter inspektioner utan förvarning. Detta kan innebära allt från kontroll av påfyllningsanläggningarna till eventuella hål i asfalten på våra parkeringsplatser. Vi överskrider ständigt kraven i alla befintliga kategorier.


EPDWA

Europeisk Point-of-Use Drinking water Association (EPDWA)Vi är medlemmar i Point-of-Use Drinking water Association, som lägger vikt på en ökande medvetenhet av att dricka vatten av hög kvalitet.
NWCA

Nordic Water Cooler Association (NWCA)Vi är medlemmar av Nordic Water Cooler Association som styr marknaden för nordiska vattenkylare, vilket ger handledning och riktningslinjer om resultat på lokal nivå.Carbon Neutral

CarbonNeutral® Produkt, CarbonNeutral® CompanyEden Springs är branchens första och hittills enda koldioxidneutrala företag och är även en certifierad CarbonNeutral ® firma. Detta innebär att vi kan erbjuda våra kunder koldioxidneutrala vattenkylare. 

EDEN OCH MILJÖ
Certifierat karbonneutralt företag
VATTENLÖSNINGAR


Prova en
källvattenkylare
kostnadsfritt!
FÖR MER INFORMATION


Ring oss på

020 521 521


Eller klicka här för att sända oss
din kontaktinformation
- vi tar kontakt med dig
så fort som möjligt!

Kontaktformulär
Varför Eden?

Hög servicekvalitet Hög servicekvalitet
Miljöansvar Miljöansvar
Prova källvattenkylaren
gratis under en vecka!

Läs mer om vårt unika
SERVICEAVTAL!


       Produkter
       Vår service
       Kampanjer
       Energi på arbetet
       Om oss
     Kontakt och hjälp
  • Ring 020 521 521
  • Kontakta oss
  • Eden Springs Sverige
    BOX 8011
    200 41 Malmö